3.0 Herstel

Naast schade-expertise bieden wij vanaf 1 maart 2019 ook de mogelijkheid om bij akkoord van verzekeraars, de schade te herstellen. Wij hebben hiervoor landelijke afspraken gemaakt met herstelpartners en werken voor deze specifieke dienstverlening onder de naam 3.0 Herstel.

Wat doet 3.0 Herstel?

 

3.0 Herstel biedt een netwerk van herstelbedrijven, dat met innovatieve oplossingen zorgt voor een zeer hoog serviceniveau voor klanten, zodra zij met schade in of rond hun woning te maken krijgen. Of het nu gaat om reconditionering, bouwkundig herstel, inboedelreparatie of lekdetectie, via ons netwerk bieden wij altijd snel de juiste oplossing. Wij werken uitsluitend met vakkundige partijen die geselecteerd zijn op prijs, kwaliteit en competenties, zoals klantgerichtheid, betrouwbaarheid en empathisch vermogen. Dat resulteert in een hoge klanttevredenheid en een beheersing van de schadelast.

Hoe werkt 3.0 Herstel?

 

De gekwalificeerde experts van 3.0 Expertise zullen tijdens hun expertisebezoek de behoefte bij de klant inventariseren. Indien de klant gebruik wenst te maken van 3.0 Herstel zullen zij een werkbestek met een herstelbegroting opstellen in een geavanceerd calculatieprogramma in de innovatieve applicatie ‘Expertise Online’. Op basis van regio, beschikbaarheid en specialisme zal het systeem de juiste hersteller selecteren en de opdracht met begroting naar de betreffende hersteller sturen. Vervolgens zal deze hersteller uiterlijk de volgende werkdag contact opnemen om een herstelafspraak te maken.